cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Let op! Momenteel kan je niet online inschrijven wegens overgang naar nieuwe webshop. Dank voor uw begrip. Bel gerust naar de winkel of stuur een mailtje! 

 

 

 

Zaterdag 04/08/2018 Unicorn day ! Knutseldag in het thema eenhoorn!

 

Vandaag (10-16u) staat alles rond de "eenhoorn" centraal. We maken verschillende knutselprojecten met onze groep 6 tot 12 jarigen. Het wordt een toffe en creatieve dag! 

Wie wil mag "unicorn" kledij aantrekken of attributen meebrengen. (graag genaamtekend) 

Tijdig inschrijven voor deze dag is de boodschap! 25€ (materiaal inbegrepen)

Zelf meebrengen: lunchpakket 
Zaterdag 18/08/2018 PIZZA BOX WENSKAARTEN MAKEN

 

Zat. 18 aug. 2018 (10-16u)

 

Schrijf je snel in voor dit evenement en kom een ganse dag wenskaarten maken. Je krijgt een pizzadoos vol met materialen. Ons design team is met dezelfde materialen aan de slag gegaan. Ze zorgen voor een heleboel voorbeelden. Kies dan zelf welke kaarten je wil gaan maken. Ons design team is aanwezig om jouw werkstukken in goeie banen te begeleiden en eventueel een nieuwe techniek aan te leren. Je zal enkele basismaterialen zelf moeten meebrengen. Lijstje wordt later bezorgd aan de deelnemers!

 

 

Totaal 50 euro (incl. pizza-lunch en drank)

(Deze cursus is ook geschikt voor beginners en jongeren want iedereen kan op zijn/haar eigen tempo aan de slag!!! )  
Maandag 27/08/2018 Kindercursus augustus 6-9jaar

Ma. 27 tot en met vrij. 31 aug. 2018 (5 dagen)
9u - 12u (6 tot en met 9 jaar)

Hoi allemaal, voor we weer op de schoolbanken gaan zitten, vliegen we er nog eens stevig in en laten we onze creativiteit de vrije loop! We maken leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken. Voor de kleinsten: onze fijne motoriek wordt gestimuleerd. Totaal 65 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!!
(max. 15 deelnemers)

 

(P.S. Kinderen die 10 jaar of ouder zijn, kunnen in de namiddag naar de franstalige kindercursus komen!) 
Maandag 27/08/2018 Kindercursus IN HET FRANS !!! 27-31 augustus 10-15 jaar

NIEUW !!!

Ma. 27 aug. tot en met vrij. 31 aug. 2018 van 13u30-16u30  (10 tot en met 15 jaar) 

Hoi allemaal, op het einde van de zomer gaan we weer samen creatief zijn en leuke knutselprojecten maken. Wat echter nieuw is, is dat deze cursus in het Frans wordt gegeven zodat je al doende nieuwe franse woordjes kan ontdekken. 

Totaal 75 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

----------------------------------

Nouveau !!!
Vous avez entre 10 et 15ans, alors venez du lundi 27 au vendredi 31 Aout, de 13h30 a 16h30

Salut à tous, à la fin de l’été nous serons de retour pour être créatif et faire des projets ensemble.
Nouveau, les cours vont être donné en français afin que vous puissiez  découvrir et apprendre quelques mots cette fabuleuse langue.

75€ tout compris: Matériaux, boissons et biscuits.

Inscrivez vous à temps car les places sont limitées.  
Zaterdag 15/09/2018 Desk Top Organizer

 

Vandaag zaterdag 15 sept. dompelt Véronique je onder in de wondere wereld van het "rillen" en dit van 13u30 tot 16u30. Je maakt een leuk project om je spulletjes op je bureau te ordenen. Dat kan wel eens van pas komen zo aan het begin van een nieuw schooljaar! Je kan zelf motiefpapier kiezen en aankopen aan het begin van de les. (10€ + materiaal)  Wie een score board (riltoestel) heeft, gelieve dit mee te brengen; alsook potlood, lat, snijmes of snijtoestel en lijm. Je kan ook alles terugvinden in de winkel. Vraag gerust advies aan Véronique in de winkel. 
Zaterdag 22/09/2018 Inkleuren met Copic Ciao markers thema: haar kleuren

Zat. 22 sept. (9u-12u) Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van het haar en het gezicht van een gestempelde figuur. 

Totaal 15€  (incl. materiaal o.a. stempelpapier en witte cardstock om je kaarten te maken; excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus) 

  
Zaterdag 29/09/2018 Mixed Media Matinée- gelli plate

 foto volgt later...

 Zat. 29 sept. 2018 van 14u-17u 

Wie graag wat meer te weten komt over art journaling (creatief dagboek) en mixed media, is meer dan welkom op het Mixed Media Matinee. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten gaan we samen een namiddag aan de slag in ons journal. Elk matinee bekijken we een bepaalde techniek of product en proberen we het uit! Je gaat naar huis met inspiratie om thuis verder te creëren. Vandaag gaan we aan de slag met o.a. de gelli-plate en verf. 

Meer gedetailleerde info volgt naarmate deze cursus dichterbij komt! Een TOPPERTJE dus tijdig inschrijven is de boodschap! Laat je verrassen!   (10€) 
© Tiny's Hobby. Website by KMOSites